4 korsó Soproni sör és 1 óra Teqball bérlet Óbudán a Dunakavics szabadtéri teraszán!

Dunakavics Étterem és Bowling Klub | Budapest, III. ker.
4 korsó Soproni sör és 1 óra Teqball bérlet Óbudán a Dunakavics szabadtéri teraszán!
Emeljétek a lábtengót magasabb szintre, és sporttá a sörözést a Dunakavics Étterem és Bowling Klubban (III. ker.), ahol már egy Teqball asztalt is kipróbálhattok 1 órában! Mérjétek össze négyen a futball technikátokat a Teqball asztal körül, majd érezzétek a győzelem ízét mindannyian egy-egy korsó sörrel! Vásároljatok kupont mindössze 2.190 Ft-ért!
Ár:2.190Ft4.360 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
50% kedvezmény
4.360 Ft
50%
2.170 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.07.10. - 2016.09.04

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon tartalma: 1 óra Teqball bérlet szabadtéri asztalon, valamint 4 korsó (4 x 5 dl) sör!
 • Próbáljátok ki a Teqballt, a lábtenisz asztali formáját, mely kiváló sport és szórakozás egyben! Közben vagy utána hűsöljetek 4 korsó (5 dl, "sétálós" műanyag poharas) Soproni sör mellett!
 • Az ajánlatot hétköznap és hétvégén is igénybe vehetitek! 
 • Ketten, négyen vagy akár egyedi szabályokat alkalmazva többen is játszhatjátok.
 • Ha egy teljes óra nem elég, vásároljatok több kupont!
 • Szabadtéri időpontfoglalás szükséges, és mindenki csak saját felelősségre használhatja
 • A kupont 2016. szeptember 4-ig lehet beváltani
 • A kupon megvásárlását követően az előzetes pályafoglalás és időpont egyeztetés a +36-30/455-1543-as telefonszámon kuponkódod megadásával.
 • Bármennyi kupon vásárolható mennyiségi korlátozás nélkül, akár ajándékba is.
 • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.
 • A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. 

Dunakavics Étterem és Bowling Klub

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-Cs:12-22-ig, P:12-24, Szo: 10-24, Vas:10-22-ig
Szolgáltatás helye
1031 Budapest, Nánási út 67

Videó

Kuponunk leírása

Mikor lábtengóztál utoljára a haverokkal?

Már ne is tedd! Mert mintha egy óriás járt volna a ping-pong asztal körül: meghajlította az asztalt, felfújta a ping-pong labdát, és elvarázsolta az ütőket - így maradt a lábatok és a focilabda a játékhoz. Próbáljátok ki a legújabb őrületet, és húzzatok be 4 korsó sört mellé!

Lássuk, mi is az a Teqball!

"A Teqball egy futballalapú új sporteszköz és egy új sport is egyben, amely mind a profi focisták, mind az amatőr sportbarátok számára kiválóan alkalmas a technikai tudásuk, a koncentrációs készségük és az állóképességük fejlesztésére!” ( forrás: teqball.hu )

Gyerekként, aktív életet kedvelő felnőttként mindenki játszott életében lábtengót, ugye? A Teqball ezt emeli magasabb szintre képletesen és szó szerint értve is, hiszen a korábban a lakótelepi aszfalton vagy focipályán, esetleg teremben űzött sportot egy pingpongasztalhoz hasonló alkalmatosságra vitte fel.

Próbáljátok ki a lábtenisz asztali változatát, és szórakozzatok együtt a haverokkal a Dunakavics Étteremben, a DiamondDeal kuponjával nagy kedvezménnyel!

A két hosszanti vége felé lejtő asztalon őrületes meccseket játszhattok a haverokkal, és garantált, hogy megszeretitek a játékot, hiszen a legjobb barátokkal mindig öröm összemérni a tudásotokat! Itt polírozhatod az állóképességedet és technikai tudásod, na meg a koncentrációs készségedet.

Nem zavarják bosszantó szabálytalankodások a játékot, hiszen nincs a játékosok közt fizikai kontaktus, és a sérülésveszély is jelentéktelen. A labdabiztosságod viszont eszméletlen gyorsan fejlődik, mert 4-5 másodpercenként labdába kell rúgnod. Tökéletesebbé válik a döntéshozatali képességed, javul a levegő-levegő játékod, ezáltal gyorsul a játékstílusod - kell ennél több a jó focihoz?

Játszhatjátok ketten, négyen vagy akár egyedi szabályokat alkalmazva többen is. És a végén 4 korsó Soproni sör is jár a kuponotokhoz, amit szürcsölgetve nyugodtan megbeszélhetitek az újabb időpontot egy fergeteges meccsre. Mert ha ezt kipróbálod, garantáltan beleszeretsz. Tiszta játék, ami tökéletesen átmozgat és formában tart.

Vendéglátótok a Dunakavics Étterem & Bowlingklub

Csak élvezzétek a szabadtéri sport örömét, a napsütést, a jó időt, hisz mindehhez tökéletes környezetet biztosít a Dunakavics Étterem, ahol a Teqball és a sörözés után akár egy vacsorára is sort keríthettek, és egy-két italt is elfogyaszthattok. Mindezt igazán illusztris környezetben, a Római parton.

Dunakavics, Bowling Klub, bowling, gurítás, lökés, bowlingozás,

Szerezz 60 boldog percet magadnak és a barátaidnak, válasszátok az élményekkel teli kikapcsolódást a Dunakavics  Étterem & Bowling Klubban!

Böngészd a DD ajánlatait a mobilodról is, vásárolj bárhol, bármikor kényelmesen.

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 18% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Ki ez a jó pasi? Műtermi portfólió fotózás férfiaknak Gráf Ildikó profi fotós kamerája előtt
13.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.490 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu