4 korsó Soproni sör és 1 óra Teqball bérlet Óbudán a Dunakavics szabadtéri teraszán!

Dunakavics Étterem és Bowling Klub | Budapest, III. ker.
4 korsó Soproni sör és 1 óra Teqball bérlet Óbudán a Dunakavics szabadtéri teraszán!
Emeljétek a lábtengót magasabb szintre, és sporttá a sörözést a Dunakavics Étterem és Bowling Klubban (III. ker.), ahol már egy Teqball asztalt is kipróbálhattok 1 órában! Mérjétek össze négyen a futball technikátokat a Teqball asztal körül, majd érezzétek a győzelem ízét mindannyian egy-egy korsó sörrel! Vásároljatok kupont mindössze 2.190 Ft-ért!
Ár:2.190Ft4.360 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
50% kedvezmény
4.360 Ft
50%
2.170 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.07.10. - 2016.09.04

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon tartalma: 1 óra Teqball bérlet szabadtéri asztalon, valamint 4 korsó (4 x 5 dl) sör!
 • Próbáljátok ki a Teqballt, a lábtenisz asztali formáját, mely kiváló sport és szórakozás egyben! Közben vagy utána hűsöljetek 4 korsó (5 dl, "sétálós" műanyag poharas) Soproni sör mellett!
 • Az ajánlatot hétköznap és hétvégén is igénybe vehetitek! 
 • Ketten, négyen vagy akár egyedi szabályokat alkalmazva többen is játszhatjátok.
 • Ha egy teljes óra nem elég, vásároljatok több kupont!
 • Szabadtéri időpontfoglalás szükséges, és mindenki csak saját felelősségre használhatja
 • A kupont 2016. szeptember 4-ig lehet beváltani
 • A kupon megvásárlását követően az előzetes pályafoglalás és időpont egyeztetés a +36-30/455-1543-as telefonszámon kuponkódod megadásával.
 • Bármennyi kupon vásárolható mennyiségi korlátozás nélkül, akár ajándékba is.
 • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.
 • A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. 

Dunakavics Étterem és Bowling Klub

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-Cs:12-22-ig, P:12-24, Szo: 10-24, Vas:10-22-ig
Szolgáltatás helye
1031 Budapest, Nánási út 67

Videó

Kuponunk leírása

Mikor lábtengóztál utoljára a haverokkal?

Már ne is tedd! Mert mintha egy óriás járt volna a ping-pong asztal körül: meghajlította az asztalt, felfújta a ping-pong labdát, és elvarázsolta az ütőket - így maradt a lábatok és a focilabda a játékhoz. Próbáljátok ki a legújabb őrületet, és húzzatok be 4 korsó sört mellé!

Lássuk, mi is az a Teqball!

"A Teqball egy futballalapú új sporteszköz és egy új sport is egyben, amely mind a profi focisták, mind az amatőr sportbarátok számára kiválóan alkalmas a technikai tudásuk, a koncentrációs készségük és az állóképességük fejlesztésére!” ( forrás: teqball.hu )

Gyerekként, aktív életet kedvelő felnőttként mindenki játszott életében lábtengót, ugye? A Teqball ezt emeli magasabb szintre képletesen és szó szerint értve is, hiszen a korábban a lakótelepi aszfalton vagy focipályán, esetleg teremben űzött sportot egy pingpongasztalhoz hasonló alkalmatosságra vitte fel.

Próbáljátok ki a lábtenisz asztali változatát, és szórakozzatok együtt a haverokkal a Dunakavics Étteremben, a DiamondDeal kuponjával nagy kedvezménnyel!

A két hosszanti vége felé lejtő asztalon őrületes meccseket játszhattok a haverokkal, és garantált, hogy megszeretitek a játékot, hiszen a legjobb barátokkal mindig öröm összemérni a tudásotokat! Itt polírozhatod az állóképességedet és technikai tudásod, na meg a koncentrációs készségedet.

Nem zavarják bosszantó szabálytalankodások a játékot, hiszen nincs a játékosok közt fizikai kontaktus, és a sérülésveszély is jelentéktelen. A labdabiztosságod viszont eszméletlen gyorsan fejlődik, mert 4-5 másodpercenként labdába kell rúgnod. Tökéletesebbé válik a döntéshozatali képességed, javul a levegő-levegő játékod, ezáltal gyorsul a játékstílusod - kell ennél több a jó focihoz?

Játszhatjátok ketten, négyen vagy akár egyedi szabályokat alkalmazva többen is. És a végén 4 korsó Soproni sör is jár a kuponotokhoz, amit szürcsölgetve nyugodtan megbeszélhetitek az újabb időpontot egy fergeteges meccsre. Mert ha ezt kipróbálod, garantáltan beleszeretsz. Tiszta játék, ami tökéletesen átmozgat és formában tart.

Vendéglátótok a Dunakavics Étterem & Bowlingklub

Csak élvezzétek a szabadtéri sport örömét, a napsütést, a jó időt, hisz mindehhez tökéletes környezetet biztosít a Dunakavics Étterem, ahol a Teqball és a sörözés után akár egy vacsorára is sort keríthettek, és egy-két italt is elfogyaszthattok. Mindezt igazán illusztris környezetben, a Római parton.

Dunakavics, Bowling Klub, bowling, gurítás, lökés, bowlingozás,

Szerezz 60 boldog percet magadnak és a barátaidnak, válasszátok az élményekkel teli kikapcsolódást a Dunakavics  Étterem & Bowling Klubban!

Böngészd a DD ajánlatait a mobilodról is, vásárolj bárhol, bármikor kényelmesen.

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 15% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Légy Te is Pin Up lány és bújj Marilyn Monroe bőrébe 120 kép erejéig profi fotós előtt!
15.990 Ft kupon ár helyett MA csak 13.590 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu