Sajnos ez az ajánlat már lejárt!
30 perc cellulit és fogyasztó masszázs, infraszaunával! 6.000 Ft helyett 2.000 Ft!67%

30 perc cellulit és fogyasztó masszázs, infraszaunával! 6.000 Ft helyett 2.000 Ft!

6.000 Ft Ár: 2.000 Ft
Válogass hasonló ajánlataink közül!
10x60 perces kézi vákuum masszázs és testtekercselés! A bomba alakod többé már nem kérdés!81%

10x60 perces kézi vákuum masszázs és testtekercselés! A bomba alakod többé már nem kérdés!

110.000 Ft20.990Ft
A nagy gépi-nyirokmasszázs csomag: 1 vagy 5 alkalom a cellulit ellen!64%

A nagy gépi-nyirokmasszázs csomag: 1 vagy 5 alkalom a cellulit ellen!

3.500 Ft1.290Ft
6x45 perces vákuum masszázs bérlettel a narancsbőrnek annyi! 10:00 és 17:00 óra közötti időpontokra!68%

6x45 perces vákuum masszázs bérlettel a narancsbőrnek annyi! 10:00 és 17:00 óra közötti időpontokra!

31.500 Ft10.290Ft
Az összes hasonló ajánlat megtekintése.
Bezár

30 perc cellulit és fogyasztó masszázs, infraszaunával! 6.000 Ft helyett 2.000 Ft!

LEJÁRT
DD kredit is felhasználható!
6.000 Ft Ár: 2.000 Ft
6.000 Ft
67%
4.000 Ft
Budapest, XII. ker.
Add ajándékba

A kupont ajándékba is adhatod!
A megveszem gombra kattintva bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupon.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.
30 perc cellulit és fogyasztó masszázs, infraszaunával! 6.000 Ft helyett 2.000 Ft!

A tél nem csak a hidegről híres, hírhedt, de ez az az évszak, amikor egy kicsit kalóriadúsabb étkeket veszünk magunkhoz, ez pedig nem mással jár: mint a kilók folyamatos szaporodásával. Indíts kétfrontos harcot a felszedett úszógumik ellen, egy fogyasztó cellulitisz masszázzsal, és egy fekvő infraszaunával!

Szolgáltató:

Déli GYÖNGY Stúdió

Szolgáltatás helye
1123 Budapest, Greguss u. 7.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 8-20

Fontos tudnivalók

 • A kezelés két részből áll:
 • Fogyasztó hatású, és a narancsbőrre is jótékony hatású masszázs.
 • 30 perces fekvő infraszaunázás.
 • A masszázs összetöri a zsírsejteket, amelyek a nyirokrendszeren keresztül ürülhetnek.
 • A masszázzsal a bőr rugalmasabbá válhat, ami csökkentheti a narancsbőrt is.
 • Az infraszauna felgyorsítja a bőr és az izmok anyagcseréjét, így a masszázs által összetört zsírsejtek könnyebben ürülhetnek.
 • A kupon felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges.
 • A kupon 2013.07.07-ig váltható be.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • A bejelentkezést a következő elérhetőségen tudod megtenni: 06 20 369 1345.
 • A kupon felhasználható a Déli Gyöngy stúdióban, 1123 Budapest, Greguss u 7.
 • Az ajánlat nem összevonható más akciókkal.
 • A szalon könnyen megközelíthető, a Greguss utca a Déli pályaudvar mellett található, elérhető metróval, de személygépkocsival is.
 • Egy személy korlátlan számú kupont vásárolhat magának, és ugyanígy nincsen korlátozva az ajándékba vásárolható kuponok száma.
 • Nyitvatartási idő: H-P: 8-20.

Leírás

A tél nem csak a hidegről, a hóról, a sok-sok szürke estéről, délutánról szól, hanem másról is: a kissé kalóriadúsabb étkezésről is, és a nem kevés ünnepről. És ezek az ünnepek, a Karácsony, a Farsang bálokat, vendégségeket, és nem ritkán nagy evéseket is jelenthet. Ez, és a szokottnál sokkal kevesebb mozgás pedig magával hozhatja azt is, hogy néhány kiló felszalad, és persze olyan helyekre, amik azonnal szembe tűnnek – és miket szeretnél mihamarabb eltüntetni. Persze ez nem könnyű, főleg akkor, ha olyan helyekre rakódtak le ezek a plusszok, amelyek a megszokott mozgással nehezebben küzdhetőek le. Nos, ha ebbe a helyzetbe kerültél, akkor érdemes megfontolnod, hogy elfogadd az ajánlatunkat, hiszen kuponunkkal egy kezeléssel kétfrontos harcot hirdetünk az undok kis felesleges párnácskák ellen!

Az idei hosszú, és az elmúlt időszakokhoz képest hidegebb tél sokakon otthagyta a nyomát. S most nem csak a sápadtabb bőrre gondolok, amely elvesztette a nyári barnaságát. A hideg miatt – s mert amúgy is ez a tél sajátossága – sokkal kalóriadúsabb ételek fogyasztása magával hozta azt is, hogy sokakra felszaladt egy-két kiló. A súlynak az pedig különösen nem használt, hogy több ünnep is erre az időszakra esik, gondolj csak a karácsonyi traktákra, vagy a farsangi bulik svédasztalára. S hiába volt a tánc, a kilók csak gyarapodtak. Most pedig, hogy az idő melegszik, a nap egyre többet süt, előkerülnek a rövid ujjúak, a has pólók! És akkor szem elé kerülnek a kialakult hurkácskák, pocakocskák… Ugye tennél ellene? Futsz, felüléseket csinálsz… sokszor azonban ez kevés, hiszen nem célzott az edzés. Erre van egy ajánlatunk, ami azonnal kettő: kétfrontos harc a zsír ellen, és a narancsbőr ellen!

 

Előbb egy félórás, energikus masszázst kapsz, hangsúlyozottan azon testtájékokra, ahol problémát érzel, ahol már ott vannak azok a gyűlölt párnácskák, esetleg már a cellulitisz is megmutatta magát. A fogások, mozdulatok révén összetörnek a zsírsejtek, és belekerülnek a nyirokrendszerbe. Így azok később kiürülnek a szervezetből, nem csak centikben mutatkozik a hatás, hanem a méregtelenítés révén általánosan is tehermentesítődik a szervezet. A masszázsnak köszönhetően javul a bőr keringése, mind a vérkeringés, mind a nyirokkeringés. A bőr rugalmasabb lehet, és a narancsbőr is halványodhat. Természetesen a kezelés kúraszerűen hatásos igazán, de már akár egy kezelés is hozhat látható eredményt.

A masszázst követő fekvő infra szauna több jótékony hatása is kedvező a szervezetnek, és a bőrnek is. Egyrészt a mélyre hatoló infrasugarak a mélyebben lévő sejteket is melegítik, a mélyebb keringést is fokozzák. Tágulnak az erek, akadály mentesebbé válik a vér útja. A keringés fokozódásával, javulásával a nyirokrendszer hatékonyabban tudja üríteni a széttört zsírsejteket. De a bőr rugalmasságára is jótékony hatással bír, s így hozzájárulhat a narancsbőr halványodásához.

 

A tél, az ünnepek nyomot hagytak a testeden. Itt is, ott is előbukkannak nem kívánatos párnácskák, domborulatok? Nem biztos, hogy jól állna a has póló, vagy a rövid ujjú? Itt az ideje, hogy tégy ellene! Egy kétfrontos harcot indíthatsz most a felszedett kilók ellen az ajánlatunkkal. Előbb egy félórás fogyasztó masszázs töri össze a zsírsejteket, majd egy infraszauna fokozza a masszázs hatását. : 6.000 Ft helyett mindössze 2.000 Ft.

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk
a WEBBETEG cikkei a témában


Ma megforgattad már
a Szerencsekártyáid?
Ne felejtsd el!
»

5 éves a Diamond Deal

Találd meg a választ a
Kérdések és válaszokban!
»

Nekünk fontos
az elégedettséged!
»

Tudd meg, hogyan
gyűjthetsz DD kreditet!
»

Elakadtál? Segítünk!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.
+36-46/786-840

Tudd meg
hogyan működünk!
»

További ajánlatok

Kerekebb popsi turbo program a Szilani-Beauty …

Szeretnél olyan popsit, mint amilyen Kim Kardashiannak van? Gondoltuk. Épp ezért egy hiper-szuper popsi turbó programot talált ki most Neked a Szilani-Beauty Szépségszalon! 3 alkalmas intenzív, popsiformáló program 3 lépcsőben, CSAK 11.990 Ft-ért!
79%
55.500 Ft
11.990 Ft
Lejár: 9n23ó52p