30 perc cellulit és fogyasztó masszázs, infraszaunával! 6.000 Ft helyett 2.000 Ft!

Déli GYÖNGY Stúdió | Budapest, XII. ker.
30 perc cellulit és fogyasztó masszázs, infraszaunával! 6.000 Ft helyett 2.000 Ft!
A tél nem csak a hidegről híres, hírhedt, de ez az az évszak, amikor egy kicsit kalóriadúsabb étkeket veszünk magunkhoz, ez pedig nem mással jár: mint a kilók folyamatos szaporodásával. Indíts kétfrontos harcot a felszedett úszógumik ellen, egy fogyasztó cellulitisz masszázzsal, és egy fekvő infraszaunával!
Ár:2.000Ft6.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
67% kedvezmény
6.000 Ft
67%
4.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2013.04.10. - 2013.07.07

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kezelés két részből áll:
 • Fogyasztó hatású, és a narancsbőrre is jótékony hatású masszázs.
 • 30 perces fekvő infraszaunázás.
 • A masszázs összetöri a zsírsejteket, amelyek a nyirokrendszeren keresztül ürülhetnek.
 • A masszázzsal a bőr rugalmasabbá válhat, ami csökkentheti a narancsbőrt is.
 • Az infraszauna felgyorsítja a bőr és az izmok anyagcseréjét, így a masszázs által összetört zsírsejtek könnyebben ürülhetnek.
 • A kupon felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges.
 • A kupon 2013.07.07-ig váltható be.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • A bejelentkezést a következő elérhetőségen tudod megtenni: 06 20 369 1345.
 • A kupon felhasználható a Déli Gyöngy stúdióban, 1123 Budapest, Greguss u 7.
 • Az ajánlat nem összevonható más akciókkal.
 • A szalon könnyen megközelíthető, a Greguss utca a Déli pályaudvar mellett található, elérhető metróval, de személygépkocsival is.
 • Egy személy korlátlan számú kupont vásárolhat magának, és ugyanígy nincsen korlátozva az ajándékba vásárolható kuponok száma.
 • Nyitvatartási idő: H-P: 8-20.

Déli GYÖNGY Stúdió

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 8-20
Szolgáltatás helye
1123 Budapest, Greguss u. 7.

Kuponunk leírása

A tél nem csak a hidegről, a hóról, a sok-sok szürke estéről, délutánról szól, hanem másról is: a kissé kalóriadúsabb étkezésről is, és a nem kevés ünnepről. És ezek az ünnepek, a Karácsony, a Farsang bálokat, vendégségeket, és nem ritkán nagy evéseket is jelenthet. Ez, és a szokottnál sokkal kevesebb mozgás pedig magával hozhatja azt is, hogy néhány kiló felszalad, és persze olyan helyekre, amik azonnal szembe tűnnek – és miket szeretnél mihamarabb eltüntetni. Persze ez nem könnyű, főleg akkor, ha olyan helyekre rakódtak le ezek a plusszok, amelyek a megszokott mozgással nehezebben küzdhetőek le. Nos, ha ebbe a helyzetbe kerültél, akkor érdemes megfontolnod, hogy elfogadd az ajánlatunkat, hiszen kuponunkkal egy kezeléssel kétfrontos harcot hirdetünk az undok kis felesleges párnácskák ellen!

Az idei hosszú, és az elmúlt időszakokhoz képest hidegebb tél sokakon otthagyta a nyomát. S most nem csak a sápadtabb bőrre gondolok, amely elvesztette a nyári barnaságát. A hideg miatt – s mert amúgy is ez a tél sajátossága – sokkal kalóriadúsabb ételek fogyasztása magával hozta azt is, hogy sokakra felszaladt egy-két kiló. A súlynak az pedig különösen nem használt, hogy több ünnep is erre az időszakra esik, gondolj csak a karácsonyi traktákra, vagy a farsangi bulik svédasztalára. S hiába volt a tánc, a kilók csak gyarapodtak. Most pedig, hogy az idő melegszik, a nap egyre többet süt, előkerülnek a rövid ujjúak, a has pólók! És akkor szem elé kerülnek a kialakult hurkácskák, pocakocskák… Ugye tennél ellene? Futsz, felüléseket csinálsz… sokszor azonban ez kevés, hiszen nem célzott az edzés. Erre van egy ajánlatunk, ami azonnal kettő: kétfrontos harc a zsír ellen, és a narancsbőr ellen!

 

Előbb egy félórás, energikus masszázst kapsz, hangsúlyozottan azon testtájékokra, ahol problémát érzel, ahol már ott vannak azok a gyűlölt párnácskák, esetleg már a cellulitisz is megmutatta magát. A fogások, mozdulatok révén összetörnek a zsírsejtek, és belekerülnek a nyirokrendszerbe. Így azok később kiürülnek a szervezetből, nem csak centikben mutatkozik a hatás, hanem a méregtelenítés révén általánosan is tehermentesítődik a szervezet. A masszázsnak köszönhetően javul a bőr keringése, mind a vérkeringés, mind a nyirokkeringés. A bőr rugalmasabb lehet, és a narancsbőr is halványodhat. Természetesen a kezelés kúraszerűen hatásos igazán, de már akár egy kezelés is hozhat látható eredményt.

A masszázst követő fekvő infra szauna több jótékony hatása is kedvező a szervezetnek, és a bőrnek is. Egyrészt a mélyre hatoló infrasugarak a mélyebben lévő sejteket is melegítik, a mélyebb keringést is fokozzák. Tágulnak az erek, akadály mentesebbé válik a vér útja. A keringés fokozódásával, javulásával a nyirokrendszer hatékonyabban tudja üríteni a széttört zsírsejteket. De a bőr rugalmasságára is jótékony hatással bír, s így hozzájárulhat a narancsbőr halványodásához.

 

A tél, az ünnepek nyomot hagytak a testeden. Itt is, ott is előbukkannak nem kívánatos párnácskák, domborulatok? Nem biztos, hogy jól állna a has póló, vagy a rövid ujjú? Itt az ideje, hogy tégy ellene! Egy kétfrontos harcot indíthatsz most a felszedett kilók ellen az ajánlatunkkal. Előbb egy félórás fogyasztó masszázs töri össze a zsírsejteket, majd egy infraszauna fokozza a masszázs hatását. : 6.000 Ft helyett mindössze 2.000 Ft.

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 14% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

18+ Fedezd fel önmagad! Tantrikus masszázs kizárólag nőknek 60 percben a Nyugatinál!
4.990 Ft kupon ár helyett MA csak 4.290 Ft-ért!

Tombola nyár a DiamondDeal-en

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu