30 fős csapatépítés izgalmas feladatokkal a Balaton legnagyobb vitorlásain a T-Flotta szervezésében!

Talizmán Yacht | Budapest
30 fős csapatépítés izgalmas feladatokkal a Balaton legnagyobb vitorlásain a T-Flotta szervezésében!
Különleges helyszínt keresel, ahol munkatársaiddal egy nagyszerű csapatépítő programon léphettek ki a munkanapok szürkeségéből? Izgalmas feladatok és remek hangulat vár rátok a Balaton legnagyobb vitorlásain, mindez 2 órában! Mesés táj, jókedv és kellemes kirándulás a T-Flotta jóvoltából, 30 fős csapatoknak csak 139.000 Ft-ért!
Ár:139.000Ft278.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
50% kedvezmény
278.000 Ft
50%
139.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.06.02. - 2016.10.31

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kuponnal tartalma: csapatépítő játékok maximum 30 fő részére 2 teljes órában a Balatonon a Talizmán I. és Talizmán II. fedélzetén.
 • A csapatépítő feladatok az alábbiak lesznek:
  • Interaktív és szellemi feladatok
  • Árbocmászás
  • Kalózlétra
  • Cápavadászat
 • A programot kifejezetten ajánljuk, ha szeretnél munkatársaidnak egy különleges helyszínen, tartalmas összekovácsoló programot szervezni.
 • Az ajánlat max. 30 főre szól, nagyobb létszám esetén, a Balaton legnagyobb rendezvényhajóját a Talizmán Star-t is bevonják a programba.
 • Indulás: Siófok, személyforgalmi kikötő 8-as hajóállomás. 
 • A hajó indulási időpontjáról és a menetrendről az alábbi linken tájékozódhatsz: http://tflotta.hu/hajomenetrend
 • A kupon felhasználható:2016. október 31-ig.
 • Előzetes időpont egyeztetés szükséges! Időpont foglaláshoz küldd el kuponkódodat a hajoberles@tflotta.hu emailcímre.
 • További információkat a +36-30/542-4547-es telefonszámon
 • A programra a kinyomtatott kuponodat vidd magaddal!
 • Bármennyi kupon vásárolható mennyiségi korlátozás nélkül!
 • A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze.
 • Időpont lemondása vagy módosítása 24 órával a megbeszélt időpont előtt lehetséges. Ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül.

Talizmán Yacht

Szolgáltatás helye
8600 Siófok, Kőrösi Csoma Sándor utca 7.

Kuponunk leírása

Gyúrj igazi csapatot munkatársaidból a T-Flotta jóvoltából!

Szeretnéd egy igazán emlékezetes programmal meglepni munkatársaidat, ahol valódi, összetartó csapat kovácsolódhat? Ehhez most a legideálisabb helyszínt ajánljuk figyelmedbe.

Kellemes idő, jókedv és gyönyörű panoráma a mindig csodálatos élményt nyújtó Balatonon! Ez vár rátok 2 órában, izgalmas csapatépítő feladatokkal megspékelve a Balaton legnagyobb vitorlásainak fedélzetén T-Flotta jóvoltából. Az egyedi céges kikapcsolódást nyújtó, tartalmas program során alkalmatok nyílik arra, hogy élvezzétek a tó lágy hullámzását, a vitorlázás nyújtotta szabadságérzetet!

Ez az alkalom éppen ideális lehetőséget ad arra, hogy a munkatársak különleges hangulatú csapatépítő programon váljanak igazi közösségé. A jó idő, a felszabadult légkör, a semmihez sem hasonlítható táj mind-mind ösztönzik az együttműködést és segítenek összehozni a csapatot.

Talizmán Yacht, árbocmászás, csapatépítés

Ha szeretnéd bebiztosítani a számotokra megfelelő időpontot, akkor érdemes a szolgáltató partnerrel a felhasználás előtt legalább egy hónappal az időpontot leegyeztetni. A program megvalósulásának feltétele, a vitorlázásra alkalmas időjárás.

Többen vagytok 30 főnél? Semmi gond, ez esetben a Balaton legnagyobb rendezvényhajóját, a Talizmán Star-t is bevonják a programba, hogy mindenki megfelelő körülmények között vehesse ki részét az izgalmasnak ígérkező feladatokból.

Ezek pedig az alábbiak lesznek:

 • Interaktív és szellemi feladatok
 • Árbocmászás
 • Kalózlétra
 • Cápavadászat

Talizmán Yacht, 30 fős csapatépítés, vitorlázás

Milyen hajókkal szállhattok a magyar tengerre?

Talizmán Yacht I. – A  „Török”

Nevéből adódóan Törökországból érkezett Siófokra ez a remek külső és belső adottságokkal rendelkező hajó. 25 fős befogadására képes belső szalonja leginkább catering helyiségül szolgál. A hajó hátsó részén található kormányállásnál pedig akár Te is átveheted az irányítást. A napozótér a barnulni vágyók igényeit is kielégíti, a csapatépítő feladatok pedig az első fedélzeten várnak rátok.

Talizmán Yacht II. –  A „Spanyol”

Neve elárulja, hogy Spanyolországból került a Balaton partjára, ahol a tavat keresztbe-kasul szelő hajók legnagyobbikává vált. Adottságai miatt kiváló helyszíne lesz a csapatépítő programnak: első fedélzetén 50 fő kényelmes tartózkodása biztosított, a padok igény szerint mozgathatóak. A hajó hátsó része fedett, amely alatt további ülőhelyek állnak rendelkezésetekre a kormányállás mellett.

Talizmán_belső

Gazdagodjatok felejthetetlen élményekkel, élvezzétek a hullámok lágy ringatózását, a gyönyörű kilátást. Kapcsolódjatok ki 2 órára, éljétek át azokat a szórakoztató pillanatokat, amiket az irodában aligha van lehetőségetek!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 17% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

6 alkalmas Dublepower-extraerős lipolézeres zsírolvasztás + 20 perc nyirokmasszázzsal!
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 7.450 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu