3 alkalom egyéni felkészítés angol / magyar állásinterjúra 9.900 Ft helyett 4.500 Ft-ért!

Beszéljen Angolul - Nagy Gábor | Budapest, I. ker.
3 alkalom egyéni felkészítés angol / magyar állásinterjúra 9.900 Ft helyett 4.500 Ft-ért!
Erre bárkinek szüksége lehet egyszer, hiszen ha most állsz állásinterjú előtt, akkor azért, ha jó állásod van, de még jobbat szeretnél, akkor azért. Felkészülni a váratlanra a legnehezebb, de szakember segítségével nem lehetetlen! Három alkalom, és már könnyedebben, és nagyobb önbizalommal vágsz neki a meghallgatásnak!
Ár:4.500Ft9.900 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
55% kedvezmény
9.900 Ft
55%
5.400 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2012.12.09. - 2013.03.30

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon három alkalmas angol, vagy magyar nyelvű felkészítést tartalmaz!
 • Egy-egy alkalom 45 perc!
 • Ha angol nyelvű interjúra készülsz, de nem vagy biztos a tudásodban: itt a helyed!
 • Ha nincs rutinod, és nehezen kezeled a váratlan helyzetet, sokat segíthet a konzultáció.
 • Vagy angol, vagy magyar nyelvű felkészítést választhatsz – vagy két kuponnal akár mindkettőt.
 • Megismerheted a leggyakrabban elhangzó kérdéseket – és a legjobbnak tűnő válaszokat is.
 • Jól jöhet annak is, aki már régóta keres állást, de annak is, aki most akar belefogni.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • Egy személy korlátlan számú kupont vásárolhat magának, és ugyanígy nincsen korlátozva az ajándékba vásárolható kuponok száma - így akár ajándékba is adhatod, ha ismersz olyat, aki munkahely-váltáson gondolkozik.
 • Ha ajándékba adod, ajándékutalványt kapsz a kuponért, amit a fa alá tehetsz.
 • Helyszín: 1015 Budapest Csalogány utca 6-10.
 • Kiváló karácsonyi ajándék lehet saját magadnak, vagy ismerősödnek, rokonodnak.
 • A kupon felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges Nagy Gábornál, +36 30 394-0773 telefonszámon .
 • A kupont 2013.03.31-ig válthatod be. -a beváltás 2013. 02.21 - 03.04 között nem lehetséges.

Beszéljen Angolul - Nagy Gábor

Szolgáltatás helye
1015 Budapest, Csalogány utca 6-10

Kuponunk leírása

Manapság senki sem lehet biztos abban, hogy a munkahelye a nyugdíjig kitarthat, de az is előfordulhat, hogy Te magad találsz egy jó ajánlatot, és meg akarod pályázni. De az is előfordulhat, hogy GYES után éppen most térnél vissza a munka világába, de egy új pozíciót pályáznál meg. DE: vagy nagyon régen voltál már állásinterjún, vagy pályakezdőként még soha nem voltál ilyenen, vagy most éppen angol nyelvű megbeszélésre készülsz, de ilyenen még soha nem voltál – vagyis semmi rutinod nincs ebben. Feszült vagy, frusztrál az, nem tudod, mire is számíthatsz! Most olyan ajánlatot nyújtunk át, amire bármikor, bárkinek szüksége lehet! A lehetőséget a magabiztosságra az állásinterjúkon.

Munka, állás, jobb pozíció. Ezek azok, amik az életünk egy jelentős részére nagyon nagy hatással vannak. Nagyon sokan vannak, akik új állást keresnek, akár úgy, hogy valamilyen ok miatt most nem dolgoznak, akár pályakezdőként is, vagy pedig jobb állásra vágyva új kihívásokat pályáznak meg. Ez egy hatalmas lépés, hatalmas változás, és felkészülést is igényel. A legnagyobb félelmet sokakban az okozza, hogy nem tudják, vajon milyen kérdésekre számíthatnak? Mivel nagyon régen voltak ilyen helyzetben, elképzelni sem tudják: mik azok a válaszok, amikkel az esélyükön javíthatnak?

Az állások jelentős részét nyelvtudáshoz kötik, ami azt jelenti, hogy az interjú során angolul is meg kell szólalni, idegen nyelven is kell beszélni. Ez a másik olyan nehézség, amivel szembe kell nézni, különösen akkor, ha a pályázó most tanulta a nyelvet, és még semmi rutinja.

Mi lehet a megoldás? Nos, az interjúzás éppen olyan készség, mint bármi más: tanulható! Vagy tapasztalati úton (ami sokba kerülhet, ha csak az elszalasztott lehetőségeket nézzük), vagy egy tapasztalt konzulens segítségével. Mi ez utóbbit javasoljuk: Nagy Gábor három alkalmas konzultációját, ami után erősödik az önbizalmad, tapasztaltabb leszel, és nagyobb bátorsággal fogsz majd abba a bizonyos irodába bekopogni, amikor az új céghez mész majd.

Miért is jó Neked, ha egy ilyen felkészítésen részt veszel? Megismered azokat a leggyakrabban előforduló kérdéseket – és a legcélszerűbb válaszokat is – amelyeket az állásinterjúkon feltehetnek. Ennek révén – hogy tudod, mire is számíthatsz – megnő az önbizalmad, magabiztosabb leszel. Az idegen nyelvű beszéd lehet a legnehezebb –akár élő nyelvtudással is – ha nem tudod, mire kell majd válaszolnod. Nos, az angol nyelvű felkészítésen ebbe is betekintést nyersz majd. Az angol nyelvű felkészítés különösen fontos lehet akkor, ha éppen külföldre készülnél!

A lényeg: a 3x45 perces felkészítés során a profi szakember segítsége révén könnyebben, és biztosabban fogsz beszélni, nem rettensz meg, nem lepődsz meg akkor sem, ha váratlan kérdést kapsz (lehet nem is lesz váratlan egyetlen kérdés sem). Magabiztosságod révén esélyed az új állás megszerzésére jelentősen emelkedik.

Hogy ez mennyibe is kerül majd neked? Nos, az eredeti 9.900 Ft helyett jelen akcióban 4.500 Ft-ért segít neked a szakember, 3x45 percben. Ez egy olyan hasznos ajándék, amit akár karácsonyra is adhatsz, a hideg hónapokban is lehet készülni az állásinterjúkra!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 20% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

3 alkalmas hajtő festés vagy melírozás bérlet a White Angel Stúdióban + ajándék hajvágással!
9.190 Ft kupon ár helyett MA csak 7.350 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu