3 alkalmas természetgyógyászati kezelés Pécsett!

ERDO Természetgyógyászati Stúdió | Pécs
3 alkalmas természetgyógyászati kezelés Pécsett!
Nem bízol már a hagyományos orvoslásban? Más terápiát keresel? Bízd magad az embert egységes egészként kezelő és gyógyító ERDO Természetgyógyászati Stúdióra, Pécsett! Alapos állapotfelmérés után 2 alkalom személyre szabott kezelés segít neked, többek között az akupresszúra és a talpmasszázs révén! Vásárold meg kuponnal, mindössze 4.800 Ft-ért!
Ár:4.800Ft12.100 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
61% kedvezmény
12.100 Ft
61%
7.300 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2015.12.31. - 2016.03.11

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon tartalma  3 alkalmas természetgyógyászati kezelés bérlet.
 • Természetes módszerekkel segítheted gyógyulásodat, rehabilitációdat, vagy egészséged megőrzését!
 • Több ezer éves, bevált módszerek (pl. talpmasszázs, akupresszúra), igény szerinti, személyre szabott kezelési program.
 • A kezelés menete:
  • 1. alkalommal teljes állapotfelmérés
  • 2-3. alkalom személyre szabott komplex kezelések
 • A kupon 2016. március 11-ig használható fel.
 • A szolgáltatás igénybevételéhez előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36-30/300-9608 telefonszámon.
 • Egy személy több kupont vásárolhat és adhat ajándékba!
 • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt 24 órával lehetséges. Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

ERDO Természetgyógyászati Stúdió

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek 11-14 óráig
Szolgáltatás helye
7627 Pécs, Hársfa út 18.

Kuponunk leírása

Egészségügyi problémáid vannak, vagy egészséged megőrzésére keresel alternatívát, hatékony kiegészítő kezelést? A természetgyógyászat vívmányai felett kár lenne átnézned, hiszen már évezredek óta segítik az embereket a gyógyulásban, az egészséges élet fenntartásában. Ha a hagyományos orvoslás mellett vagy helyet kipróbálnál valami mást, szeretettel vár az ERDO Természetgyógyászati Stúdió.

A stúdió holisztikus szemléletű, az embert, mint teljes, egységes egészt kezeli, és magas színvonalú kezelésekkel igyekszik segíteni mindenkinek, aki problémájával betér oda. Kipróbált, több évszázados, akár évezredes működő természetes módszerekkel szabadítanak meg testi vagy lelki eredetű gondjaidtól az akupresszúra vagy a talpmasszázs, esetleg a kettő által alkotott komplex kezelés segítségével.

Főbb kezelési területek:

 • Betegség megelőzés, az egészséges állapot tartós fenntartása:feszültség oldás, stressz oldás, immunrendszer aktiválása, tartós káros külső hatások káros hatásainak csökkentése, testi,-lelki harminizálás, szezonális betegségek
 • Krónikus betegségek, diagnosztizált hevenybetegségek tüneteinek csökkentése pl:izületi,-mozgásszervi fájdalomcsillapítás, emésztési zavarok, fejfájásos panaszok, változókorral kapcsolatos tünetek, alvászavarok, depresszós, allergia
 • Rehabilitáció pl:agyvérzés,-agyikeringési zavar, műtét, baleset utáni állapot
  Állapotfelmérés minden kezelés sorozat első lépéseként elvégezendő.
 • Ideális, vonzó külső elérése, megtartása szokásos erőfeszítő edzések nélkül, kevés idő ráfordítással (kb 30-45 prec).Meneger edzés.Alakformáló kezelések, zsírégetés vibrációs tréner, gépimasszirozás alkalmazásával egyéni program terv kidolgozásával.

A 3 alkalmas bérlet 1. alkalma során teljes és alapos állapotfelmérést kapsz, hogy kiderüljön, mi okozza a problémádat. Ekkor átbeszélitek majd a megoldási tervet, javaslatot, és hogy mi a célod a kezelés során. A 2-3. alkalom már az igényed szerint készült, célodhoz kialakított kezelésből áll, mely komplex módon fogja össze a természetgyógyászati módszereket a segítésed érdekében.

Ha szabadulnál a stressztől, aktivizálnád immunrendszeredet, krónikus betegségekből lábalnál ki, vagy fogyásodat segítő kezelést keresel, megtaláltad! Csak látogass el a pécsi ERDO Természetgyógyászati Stúdióba kuponunkkal, melyet most nagy kedvezménnyel megvásárolhatsz!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 15% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

10 alkalmas svédmasszázs bérlet teljes testre vagy hátra a IV. kerületben!
20.000 Ft kupon ár helyett MA csak 16.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu