24 karátos aranykezelés a bőr nedvességtartalmának javítására 16000 Ft helyett 3500 Ft (-79%)

Anima Szépségszalon - Fekete Anita | Budapest, XIII. ker.
24 karátos aranykezelés a bőr nedvességtartalmának javítására 16000 Ft helyett 3500 Ft (-79%)
Az arany a csuklódon, a nyakadban kiemeli szépséged, de a bőrödön hasznos is lehet! Hogyan? Vízmegkötő képessége egészen kivételes, ránctalanító, feszesítő és gyulladáscsökkentő hatása révén szebbé, ragyogóbbá varázsolhatja arcodat, visszaadva annak korábbi ragyogását, hogy a télbe megújultan léphess!
Ár:3.500Ft16.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
79% kedvezmény
16.000 Ft
79%
12.500 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2012.10.15. - 2013.01.15

Kuponunk fontos tudnivalói

 • Komplex Gold Magic kezelésre érkezel
 • Az arctejes letisztítást tonizálás követi, amellyel a bőr Ph értékét állítják be optimálisra
 • A peeling, a radírozás révén eltávolítják az elhalt hámsejteket
 • Egy újabb tonizálás után a felvitt aranyszérum ultrahang segítségével eljuthat a bőr mélyebb rétegeibe is
 • Ezután vapozonos gőzölés közben masszírozzák be a a 24 karátos aranyolajat a bőrbe
 • Felteszik az arany kollagénes maszkot, ami 15-20 percen keresztül fejti ki hatását, ami után meleg vizes törlőkendővel tisztítják le a bőrt
 • Minden fázist a kozmetikumok teljes felszívódásáig végeznek

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • Bármennyi kupon vásárolható saját célra, és akár ajándékba is akár már Karácsonyra is
 • A kezelés egy többfázisú, komplex kezelés, aminek révén jelentősen javulhat a bőr vízmegkötő képessége, kisimulhatnak a ráncok, ragyogóbbá válik a tekintet
 • Előzetes egyeztetés szükséges:
  Fekete Anita, 06-70/608-5717
 • A kupon felhasználható 2013.01.15-ig
 • Egyéb információ: www.hugoszepsegszalon.com
 • A szolgáltató elérhetősége: Budapest,1132 Victor Hugó utca 29 ( 1 perc séta a Lehel téri metró megállótól)
 • Nyitva tartás: Hétfőtől, Péntekig 10-20 Szombat: telefonos egyeztetés után
 • Anima Szépségszalon - Fekete Anita

  Időpont egyeztetés:
  Nyitva tartás:
  H-P 9-20-ig. szo: 10-18-ig
  Szolgáltatás helye
  1136 Budapest, Hegedus Gyula utca 12.

  Kuponunk leírása

  A száraz bőr egyfajta veszélyforrás, hiszen az sérülékenyebb, a káros anyagok könnyebben bejuthatnak a szervezetbe. Emellett sokkal könnyebben és hamarabb ráncosodik, a bőr fakóvá, pergamenhatásúvá válik. Sérülékenyebb, és az esetleges sérülések is sokkal nehezebben gyógyulnak. Ápolása azonban nem könnyű, hiszen a nagyon száraz bőr esetén a szokásos kozmetikumok, krémek sok esetben már nem hatásosak. A 24 karátos aranykezelés azonban igen szép eredményeket mutathat fel, elsősorban különleges tulajdonságai miatt. Hiszen saját súlyának több-százszorosát tudja nedvességben megkötni, ránckisimító, gyulladáscsökkentő hatású.

  A száraz bőr ápolása különösen fontos, hiszen amennyiben semmilyen víz-visszapótló kezelést nem kap, mind jobban kiszáradhat, a bőr folyamatosan fakóbbá válik, idő előtt kezd ráncosodni, a fokozott sérülékenysége pedig megköveteli a gondoskodást. Az érettebb bőr különösen hajlamos arra, hogy kiszáradjon, nem csak a környezeti hatások révén, hanem a változókori jelentős hormonális változások okán is.

  Az aranyról azt mindenki tudja, hogy dekoratív ékszerek készíthetők belőle, aminek révén talán a bőr kisebb, és nagyobb rendellenességeiről elkalandozik a tekintet, de azt már talán kevesebben, hogy a bőrre is rendkívüli hatással bír. Saját súlyának akár háromszáz-szorosának megfelelő nedvességet képes megkötni, ami a dehidratált bőr ápolásában különösen fontos. Bőrfeszesítő hatása révén jótékonyan halványíthatja a ráncokat, gyulladáscsökkentő hatása pedig a sérülések ápolásában fontos. Méregtelenítő hatása a mai szennyezett környezetben, és a közelgő téli füstös levegőben pedig különösen hasznos. Ezen összetett hatásmechanizmusa révén a dehidratált, érettebb bőr ápolására kiválóan alkalmas a 24 karátos aranytartalmú kozmetikumok használata. A Hugo szépségszalonban egy komplex kezeléssel segítenek a már kialakult állapot javításában, de megelőzésnek is érdemes igénybe venni ezt a szolgáltatást. S mivel a kupon felhasználási határideje 2013. január 15, ezért akár a szilveszteri bulira való felkészülésre is felhasználható! A kezelést egy arctejes letisztítás nyitja, amit tonizálás követ, ezzel a bőr Ph értékét állítják be optimálisra. A peeling, a radírozás révén eltávolítják az elhalt hámsejteket, hogy a hatóanyagok akadálytalanul juthassanak be a bőrbe – és frissüljön az arcod. Egy újabb tonizálás után a felvitt aranyszérumot ultrahang segítségével juttatják el a bőr mélyebb rétegeibe is. Az ultrahang fontos, hiszen még a masszázsnál is hatásosabb a hatóanyag bőrbe juttatásánál. Ezután vapozonos gőzölés közben masszírozzák be a a 24 karátos aranyolajat a bőrbe, ami gyakorlatilag azonnal elkezdi hatásának kifejtését – fokozza a bőr nedvességmegkötő képességét. Ezt követően teszik fel az arany kollagénes maszkot, ami 15-20 percen keresztül fejti ki hatását, ami után meleg-vizes törlőkendővel tisztítják le a bőrt, hogy csak az maradjon ott, ami fontos: a tápanyagok, vitaminok, és a megújult, felfrissült bőr. Gondolhatnánk, egy kozmetikai kezelés a test felfrissülését szolgálja csak, de ez nem így van, hiszen a meghitt környezet, az ápoló gondoskodás, a masszázs, a maszk mind azt a célt is szolgálja, hogy Te ne csak testileg, hanem lelkileg is megújulva, felfrissülve léphess ki a szalon ajtaján.

  És azt a megújulást már akár Karácsonyra, vagy a Szilveszteri bulira is megvalósíthatod – ismerőseid, barátaid nem kis meglepetésére - , hiszen a kupont január 15-ig használhatod fel. Sőt, ha többször akarod megtapasztalni az ápoló gondoskodást, annak sincs akadálya, bármennyi kupont vásárolhatsz magadnak, és ajándékba is, hogy mások is megtapasztalhassák a felfrissülés, megújulás érzését.

  De mit is ajánlunk akkor neked: egy teljes 24 karátos arany-kozmetikum kezelést, aminek révén jelentősen javulhat bőröd vízháztartásának állapota, csökkenhetnek a már kialakult ráncok, a továbbiak előbukkanását pedig késleltetheti. Bőröd ellenállóbbá válhat a környezeti hatásokkal szemben, csökken sérülékenysége. És mindezt 16.000 Ft helyett most csak 3.500 Ft-ért, ami 79% engedményt jelent számodra!

  Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


  A nap ajánlata

  MA 24% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

  6 alkalmas 24 részes narancsbőr kezelés lipolézerrel, testtekercseléssel, vibrációs tréninggel!
  11.900 Ft kupon ár helyett MA csak 8.990 Ft-ért!

  100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

  Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

  Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

  Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
  munkanapokon 10-17 óráig.

   +36-46/786-840

   help@diamonddeal.hu