1 napos üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika tréning (II. rész) Nyiss a sikerre!

LTD. Akadémia | Budapest, III. ker.
1 napos üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika tréning (II. rész) Nyiss a sikerre!
Rutinosan mozogsz az üzleti világban és úgy érzed, téged már nem semmivel nem lephetnek meg? Bármit, bármikor bárkinek el tudsz adni? Légy nyitott az újdonságokra, hogy még több sikerélményben legyen részed! Az LTD Akadémia (III. ker.) 1 napos képzésén még inkább a manipuláció mesterévé válhatsz! Fejleszd kommunikációd, sajátíts el új tárgyalási taktikákat ajánlatunkkal, csak 8.900 Ft-ért!
Ár:8.900Ft45.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
81% kedvezmény
45.000 Ft
81%
36.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.02.19. - 2016.05.19

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon tartalma: 1 napos üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika tréning II. rész (Személyiség típusok és manipuláció)
 • Az 1 napos tréning programja:

  • testbeszéd és verbális kommunikáció
  • személyiségtípusok
  • különböző személyiségek befolyásolása, irányítása
  • grafológia, aláírás elemzés
 • A tanfolyam ajánlott a kezdőktől a fejlődni vágyó alkalmazottakon át a tapasztalt üzletemberekig mindenkinek, aki szeretne a mindennapi munkájában jól hasznosítható ismereteket szerezni.
 • A képzés végén a résztvevők névre szóló oklevelet kapnak.
 • A tanfolyamnak az Alfréd Panzió (1038 Budapest, Vasút sor 20.) ad helyet, ahol 2 fogásos ebédet biztosítanak a résztvevőknek.
 • A vidékről érkezőknek igény esetén az Alfréd Panzióban szálláslehetőség biztosított 5.500 Ft/ fő/ éj áron.
 • A kupon beváltási ideje: 2016. május 19-ig
 • A képzés legkorábbi időpontja: 2016. március 6. (vasárnap)
 • Az oktatás időtartama: 10-18 óráig
 • A tanfolyam vasárnaponként tartják meg, a további időpontokról érdeklődj a szolgáltatónál a +36-70/638-4321-es telefonszámon!
 • A tanfolyamoknál előzetes jelentkezés ltdakademia@gmail.com e-mail címen is szükséges a jelentkező nevével, illetve elérhetőségeivel.
 • A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!

LTD. Akadémia

Szolgáltatás helye
1038 Budapest, Vasút sor 20

Kuponunk leírása

Eladó az egész világ!

A fenti mondást minden bizonnyal te is jól ismered, aki nap mint nap az üzleti életben próbálsz boldogulni. Ugye szeretnél lépést tartani a rohamosan fejlődő új módszerekkel, hogy minél sikeresebbé válj? Erre csak egy válasz lehetséges: igen!

A véredben van az értékesítés és kis túlzással álmodból felkeltve is sikeresen bonyolítanál le egy tárgyalást? A rutin nagyon jó, de fejlődni mindig is mindenkinek kell!

Ne bízz semmit a véletlenre, különösen akkor, ha a saját üzleted vagy a munkád sikere forog kockán! Tervezz meg jól minden lépést! Légy mindig felkészült, hogy ne érhessen meglepetés sem a kulcsfontosságú kapcsolatfelvételnél, se a tárgyalásnál, sem pedig az egész folyamatot megkoronázó zárásnál!

Az LTD Akadémia üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika tréningje a te igazi mentőöved lesz az üzleti élet mélyvizében! A képzésen szakértő oktatóktól szerezhetsz első kézből információt a legújabb manipulációs technikákról, amit az oktatáson izgalmas gyakorlatok során egyből ki is próbálhatsz! Ennél még jobb már csak az lesz, ha majd "élesben", egy ügyféllel szemben érzed azt, hogy hasznát veszed a képzésen tanultaknak.

Az oktatás tematikája megtekinthetőa szolgáltató honlapján!

Fogadd be az új információt, építsd be az üzleti kommunikációdba, tárgyalj tudatosabban és élvezd a sikert! Válaszd a DiamondDeal ajánlatát!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 295.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 15% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Komplett fényre sötétedő dioptriás szemüveg készítése látásvizsgálattal, választható kerettel
19.990 Ft kupon ár helyett MA csak 16.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu