Kommunikációs partnerünk a jivoChat

Az alkalmazás, amely nélkül nem működhet egyetlen webshop sem.

A rengeteg email váltás, elkeveredett emailek, spam mappában landoló partnerlevelek arra ösztönöztek minket, hogy keressünk egy optimális megoldást, így körülnéztünk a neten. Az alap ötlet megvolt, egy komplex, ugyanakkor költséghatékony chat szoftvert kerestünk, amellyel még az eladást is tudjuk ösztönözni.

Amikor a fegfelelő programot kerestük az oldalra, akkor elsőként találtuk meg a JivoChat alkalmazást. Több szoftvert teszteltünk az oldalon (magyarokat is), de bizton állíthatjuk, hogy a JivoChat az a netes chat program, amely minden igényünket kielégítette. Nemcsak egyszerűen beszélgetés kezdeményezhető az ügyfelekkel, a program proaktívan megszólítja a vásárlót, hogy segíthet-e valamiben, ráadásul nyomon követhető a vásárló, hogy éppen hol tart, melyik terméket, szolgáltatást nézi. És ez csak a jéghegy csúcsa.

Túl azon, hogy részletes statisztikai adatokat kapunk, a JivoChat-el tudunk (a teljesség igénye nélkül) közvetlen online hívást kezdeményezni, közvetlenül a képernyőn a problémát okozó résznél kommunikálni a látogatóval, fájlt küldeni és még sok-sok mást. A program 15 funkcióval bír, személyes kedvencünk az, hogy láthatjuk, hogy mit ír a vásárló, még mielőtt elküldte az üzenetet :), így azt is megteheted, hogy hamarabb válaszolsz, mint a vásárló kérdezz :).

Szót kell még ejtenünk a JivoChat eladásösztönző szerepéről. Azon túl, hogy a bejövő email kommunikációnk gyakorlatilag nullára redukálódott, számtalan esetben közvetlen értékesítés is történt a programnak köszönhetően. Számos vásárlót ezzel tudtunk meggyőzni, hogy vásároljon, azt mondhatjuk, hogy teljes mértékben helyettesíti a személyes értékesítést, amelynek előnyet azt gondolom nem kell bemutatnunk. Persze az ügyfelek tudnak offline üzenetet is küldeni, ha éppen nincs online egyetlen operátor sem.

És a legjobb: van teljesen ingyenes verziója is.

5 éves a Diamond Deal

Elakadtál? Segítünk!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.
+36-46/786-840

Tudd meg
hogyan működünk!
»

Találd meg a választ a
Kérdések és válaszokban!
»

Tudd meg, hogyan
gyűjthetsz DD kreditet!
»

Nekünk fontos
az elégedettséged!
»